Nytt med Tors Vrede

Nu jobbar vi för fullt med att färdigställa material till debutalbumet! Vi har ett gäng färdiga låtar som behöver en "sista touch" och ett gäng till som det behövs jobbas lite mer på. Planen är att påbörja inspelningen av albumet i höst och förhoppningsvis släpps det våren/sommaren 2012.

Vi slängde nyligen upp den tidigare outgivna låten "Hjältars Blod" på våran MySpace sida och så finns vi nu även på Facebook där ni kan ta del av senaste nytt från bandet (alltifrån hur det senaste repet gick till hur arbetet med debutplattan går), vi ses där! ;)

Tors Vrede

Vinterdis släpper äntligen smakprov till andra albumet!

Vinterdis släpper nu ett smakprov till det andra av de två albumen bandet ska släppa i år! Iom att bandet även lirat på en konsert i år så har bandet nu klivit upp på tronen som årets mest aktiva band inom den nationella musikscenen! ;)

Grundis


"Konserten drog till sig 120 besökare"

Konserten som omskrevs tidigare på bloggen gick av stapeln som planerat den 4 juni. Konserten drog till sig ca 120 besökare.

Citat från NNS hemsida:
"Lördagskvällen den 4 juni arrangerades en nationalistisk konsert några mil utanför Göteborg av lokala oberoende nationalister. Fyra band spelade under kvällen: Freke och Vinterdis från Sverige, KJL från Tyskland samt Sniper från Finland. Samtliga band gjorde en god musikalisk insats till den omkring 120 man starka publikens jubel."

Enligt medlemmarna ur ett av banden så skall konserten ha blivit mycked lyckad. Vissa medlemmar i ett av banden kunde inte komma men byttes snabbt ut av grymma musiker som lyckades rocka loss på scenen som om det vore självaste Sweden Rock! ;)

Grundis

Rahowas Vittnen gör låtar på engelska!

Efter en månads tystnad så ploppade två nya Rahowas Vittnen låtar upp på tuben:

Alabama Ni**er (Johnny Rebel Cover)

och

Throw the jew down the well (Borat Cover)



Grundis

Nationell Spelning den 4 Juni i västra götaland!

För första gången i år så är det dags för en nationell spelning. Freke, Vinterdis samt ett anonymt 3e band kommer (förhoppningsvis så kommer fler nationella spelningar upp på schemat i sommar)!

Förmodligen så kommer Freke att spela material från det kommande albumet (vilket kommer att vara en enorm förbättring mot debuten) och Vinterdis har material från TVÅ kommande album att spela live. Det anonyma bandet är jag väldigt nyfiken på vilka det är och imorgon (4 Juni) så får vi ju se vilka det var! ;)

Helst skulle jag vilja vara på plats och köra direktuppdatering men är för tillfället fast på annat håll så några goda vänner får hjälpa till att upperätthålla info!

Grundis

RSS 2.0