2011 - nya nationella scenens år!

Vintern 2010 fick den nationella scenen nya releaser som Endless Pride - Old Times forgotten och neofolk-bandet Winglord släppte sin debut som fick ett väldigt gott mottagande - det var den värd, maken till sådan vacker och drömsk musik går knappt att finna idag längre!
År 2011 kommer att innebära MÅNGA nya releaser, främst från nya band: vissa av dom känner ingen till än överhuvudtaget. Så 2011 är utan tvekan ett jävligt coolt år för den nationella musikscenen. Allt från punk - till metal - till alternativpop kommer att komma ut i år. Dessutom lovar det anonyma coverbandet "Rahowas Vittnen" fler ögonstickande releaser som kommer att få PK-maffian att hoppa jämfota av ilska (och digga i smyg!), dom kommer även att släppa ett samlingsalbum under året.

Jag önskar även att nationella butiker moderniserar sina försäljningsmetoder för 2011. MP3/FLAC-butiker är väldigt enkla att fixa, det finns t ex färdiga sidor där man kan registrera konton för försäljning av musik och PayPal har ett plugin för MP3 försäljning. I takt med att utvecklingen går frammåt måste även butikerna göra så.
Rock'n'roll people! \m/
Grundis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0